Saturday, July 30, 2011

Segmen [Pengalaman Puasa Pertama]


ok.. jom join ramai2 k.. tekan banner...

aku sebenarnya dah cerita kisah nih sebelum ni... tapi aku telah dijemput oleh deqlis untuk join segmen dia plak... so, aku pon bila orang da jemput mana boleh tolak... aku pon join la... huhuhu... citer tu baca kat SINI k...
pengalaman puasa ku yang pertama---> 5 benda yang aku ingat tak boleh lupa masa mula2 puasa dulu:
  1. aku minum air kat tempat wuduk kat surau
  2. aku suka buat2 tertelan air shower
  3. aku aim duit raya Rm30
  4. aku orang first mengadap meja makan masa nak buka
  5. aku suka berebut ambil morey(betul ke eja??) ambil makanan kat masjid la... huhu
tuan segmen jangan marah k... saya cuma listkan sebab dah pernah citer dah sebelum ni kat segmen di bulan ramadhan.... ok, terima kasih tuan segmen..:)

4 comments:

Abby Salvatore said...

keke..1st experience erpuasa memang lucu...

selamat berpuasa.. :)

deqlis said...

Sama-sama permata biru..

thanks sudi join:-)
deqlis masukkan link kat sidebar blog deqlis yer..:-)

Nisa' Azman said...

salam ramdhan.. dtg dr blog deqlis..

hehe..aim duit raye RM30 eh.. dulu RM30 pun dh byk kn, kn? hehe... XP

farah hanim said...

amboi..duet raye tu aim dlu
heheee