Friday, July 22, 2011

Segmen : Jom Kongsi Entri


jom join ramai2 k... nih segmen kongsi entri... huhuhu..klik banner...

ok.. entri saya tak banyak yang best2... tapi saja cuba nasib... nak gak masuk segmen nih...
saya x pasti lakan entri macamna yang boleh dikatakan baik... so saya cer cari entri yang paling banyak di view... dan malangnya.. semua entri segmen... memang la kalau bukan segmen org jarang view entri saya... hahhaha... ok2... saya pon pilih yang paling banyak di komen... adoi semua segmen gak... hahahha...ok la..., yang belas2 semua segmen... yang bukan entri segmen... memang komennya sikit/ x ada... jadi aku amik keputusan share entri mana yang bleh bagi banyak manfaat k... so... layan jerlah nih... semoga korang dapat sesuatu dari entri nih::: DOA SEORANG HAMBA
ok... link x sama ngan tajuk... entri nih adalah sebuah doa... :) 

7 comments:

diyan said...

tengs sudi kongsi . :')

secara tak langsung dyan ber doa :D

Norhisham Nordin said...

join segmen yg sama... huhuhu...

NasZ said...

wah..macam best je segmen ni..

MOHD NASER.com

PeRmAtA bIrU said...

abg nasz::: join la...

Jiejah Gorjes said...

doa yg bagus di kongsi :)

btw dtg dr segmen yg sama :)

cik kiwi's said...

secara tak langsung. saya berdoa sama. thanks permata

Abang Stalker said...

bkn senang nk org doakn kita..:)

xpe,setiap kebaikan akn ada pembalasan yg baik2 jgk.

segmen ni smbil menyelam minum air. ;)