Monday, July 25, 2011

saya nak cari kembar malam ni

huhu.. korang jangan pelik... malam nih aku tak der idea nak kritik... jadi aku pilih la segmen cik najihah nih nak buat blogwalking... senang aja.. tengok tarikh lahir cukup... kalau ada kembar aku wat entri khas tentang mereka... so mood aku nih tak di salah gunakanla... memang aku x tau nak cerita apa.. walaupon aku ada cerita tentang aktiviti hujung minggu aku... tapi nanti aku wat entri tuh.. nak g cari kembar jap...:)

  1. http://diari-fana.blogspot.com/2011/07/mari-cari-kembar-blogger.html
  2. http://nusha1706.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-cari-kembar-blogger.html
  3. joined http://fadzlinaicecream.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-cari-kembar-blogger.html
  4. http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-cari-kembar-blogger.html
  5. http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/07/segmen-mencari-kembar-blogger.html
  6. http://matapanda.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-cari-kembar-blogger.html
  7. http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-cari-kembar-blogger.html
  8. http://umealong.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-cari-kembar-blogger.html
  9. http://kancil8349.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-cari-kembar-blogger.html
  10. http://nhizyani.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-cari-kembar-blogger.html


ok.. ramainya yang join... sok aku sambung lah... aku nak cari kat 50 orang nih dulu.. hahhaha...:)

5 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah,link sy ada laaa..

tq tau!!

~sHaR!Na~ said...

list d atas tu yg sama bulan ngn bday ko ka???sama la :D tq...

PeRmAtA bIrU said...

nuyui::: hahahha.. semalam saya g terjah dah...


sharina::: tak gak... ada yang x sama...

Yumida said...

ngeee ;) my urllink ade kt sana la..hihi..ske..ske..ske

Dalila Diela said...

wah2..rajinnyee...link saya pon ada..tQ..