Monday, July 25, 2011

PENCARIAN CIK EN DAN BLOG

nak join??? klik banner k..

ok.. sudah semestinya saya pilih purple kan??? kenapa yer saya pilih UNGU/PURPLE... cer baca kat sini---> minat biru tapi pilih ungu....

kepada cik en::: sebenarnya saya pon x tahu apa yang bestnya blog saya... yang saya tahu, saya suka kalau cik en datang ke istana saya... entri2 saya kebanyakkan tentang kisah hidup dan celoteh leteran saya yang x ada titik.... ok tpu... ada titik... hahahha.. jemputlah datang ke page saya... huhu

p/s::: kadang2 kita tak nampak kebaikkan pada diri kita melainkan ada orang yang memuji... dan kadang2 kita tak sedar pon kelemahan dan keburukkan kita melainkan ada orang yang mengeji... penilaian yang dibuat dari mata org itu kadang2 baik untuk memperbaiki dalaman kita.. manusia itu sama sahaja... insan yang lemah... selamat berkenalan..:)

8 comments:

ZWAN SABRI said...

Btol tu btol..
kita mmg payah nak nilai diri kita melainkan orang lain yg nilaikan diri kita.. HUHU

MySuaraBlog: Kunyah Untuk Kurus

PeRmAtA bIrU said...

zwan::: :) kan??? mana kita tau apa yg org fikir tentang diri kitakan???

cik sakdi said...

kekeh patot la pelik je name permate biru. tp blog purple. purple pon tenang je nampak. hehe

bunga said...

bunga minat pink sebab tu blog pink..hehee..

unggu pun comel..

iMBobo said...

betul tu! melainkan kita ada mirror mirror on the wall, show me....... hehhee

Bro ahmad said...

warna biru kot sebab istana biru hmmm

ZIPPO MILLER said...

waaaa...ni mood ngh rajin ber segmen ke heheheh

eintan nurfuzie said...

slmat berkenalan...puteri istana...huhuh...
2 la...nama blog istana biru tp thema purple..huhuhu..anyways thnks join dear