Tuesday, July 26, 2011

BEN ASHAARI

mmm... hai semua... selamat malam dan salam sejahtera... kalau korang belum tdo, sila baca entri nih.. dan kalau korang dah tdo, x pe lah.. datang saja esok pagi...  heheh....

korang tengok tajuk tu... gila kentang la tiba2 aku berani nak sentuh cakap pasal bro otai nih... tapi aku macam caya atau tak aja... yer ke dia??? kot2 ada orang tempek gambar dia and letak nama dia jer kot... klon dia kot... ishk... tapi yer ke??? adoi... sakit otak nak pk sekejap... 
(ok, inilah keadaan aku sekarang sejak aku mendapat follower yang ke 402... kali nih bukan aku tertarik dengan nombornya.. tapi aku tertarik dengan tuan yang follow.. biar betoi nih... huahauahua...)

so apa korang agak??? sapa??? ha.. tak payah teka.. tengok printscreen nih...huhuhu

 yang dalam petak kuning tuh, korang agak gambar artis mana??? korang check balik untuk aku... kot2 aku nih salah baca... ok??? adoi... 
dulu aku dah pernah tulis entri tentang beliau... sebagai penghargaan.. korang BACA kat sini k...
hari nih aku pon terfikir, kenapa yer blogger baru nak sangat dapat perhatian BEN ASHAARI....
hebat ke??? adoi... aku rasa ada beberapa alasan kenapa blogger baru nih nak sangat bro ben pilih diorang atau follow diorang, atau baca blog diorang...

7 sebab kenapa blogger baru macam aku nak perhatian dari BEN ASHAARI :::
  1. BEN ASHAARI merupakan blogger otai yang mana namanya telah dikenali merata tempat termasuk pendakwa raya mahkamah... 
  2. BEN ASHAARI sebenarnya sangat terkenal dari segi nama yang ala2 artis..(apa nama sebenar abg ben ni erk??) 
  3. BEN ASHAARI mempunyai ramai follower dan beliau sangat berpengaruh... orang akan tertarik dengan blog2 yang dapat perhatian dari beliau ... dan selalunya pendapat beliau sangat membuka mata pengikut2 beliau...
  4. BEN ASHAARI suka buat segmen yang banyak membantu para blogger baru mendapat trafik dan kawan2 baru... seperti saya sendiri... kebanyakkan mereka yang menjadi follower saya berasal dari segmen2 abg ben... sebab tuh selalunya saya cakap blogger2 nih semua centrenya abg ben
  5. BEN ASHAARI punya ramai follower dan beribu2 komen sehari... macamna nak balas jejak sorang2... mampus berpinau mata beliau... jadi bertuah la kalau menjadi pilihan beliaukan??
  6. BEN ASHAARI seorang yang x sombong dengan entri2 nasihat beliau... jadi memang salah la sapa kata dia sombong... korang baca la entri2 dia...
  7. BEN ASHAARI juga manusia biasa... orang suka pada budi bicara dan semangat beliau...baik jadikanlah contoh... yang buruk jangan diikut.. tapi aku tengok abg ben nih baik jer... :)
jadi... memang hebat la bila dia menjadi follower kitakan??? kawan2 dia 16 ribu lebih.. sekali dia follow blog picisan yang kawan baru mencecah 4 ratus lebih ni... kan???  bukankah bertuah tu??? hehhe...
ok, sebenarnya memang patut la bagi penghargaan pada beliau... sebab, dia sudi datang and follow blog nih... aku pon x sedar komen aku yang mana buat dia terlink kat sini... atau may be segmen kritik tu kot.. entah la labu... korang kenal x siapa BEN ASHAARI ni??? kalau tak kenal sila tekan SINI... tapi aku rasa semua kenalkan??? sebab aku kenal korang pon kebanyakkan dari segmen beliau... kan??? huhuhu...

terima kasih  BEN ASHAARI... blog ini hanya lah blog picisan yang menulis dari hati... :)

7 comments:

ZWAN SABRI said...

Wah! Untunglah badan sbb Bro Ben follow dia.. ;)

MySuaraBlog: SODA itu STRESS

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

wah! untunglah,, kita follow abg ben dh lame..tp dia tak follow kita pn..tp chillex je lah.. huhu..jelesnya lah dgn awak.. :D

ZIPPO MILLER said...

wow untungnye...Tahniah2, Kalo Bro Ben Follow maksudnye blog tu Best...Tahniah3x....

Lia-De-Pinky-Leo said...

taniah2... ehhhheeeehe

Ezay Hadry said...

untung la die..hehe tahniah ye

akoo pae said...

hehee taniah
=)

Kancil 8349 said...

tahniah daripada kancil...