Tuesday, July 5, 2011

saya ada secret admire.... korang ada??? siri 2

ok2... semalam da tunjuk secret admire punya suratkan??? sebenarnya.. dah lama benda ni terjadi.. tapi aku simpan... hahhaha... saja la kan nak simpan.. nak pk bila da lupa2 baru nak bangkitkan... memang best la.. 

adoi kenangan manis kan??? aku suka gila... sebab memang hati berdebar tau... x kisah sangat la tentang sapa yang secret admire kat kita... tapi org yang kita secret admire tu.. x bleh simpan rahsia langsung... aku bgtau korang k seceret admire antara sapakah ini????

hehhe..ni sebenarnya..game... aku men ngan kawan2 sem lepas... dalam kami2 wat undian nama.. sapa dapat orang tu dia kena rahsia.. sebab bila da cukup sebulan baru bleh buka rahsia.. kira suprise kot.. tapi kelakar la... diorang nih asyik nak teka je sapa admire sapa.. plak tu tekaan untuk aku betul plak tu.. mesti da terpecah rahsia.. macam na la naluri diorng untuk SA aku bleh tepat.. mesti tuan empunya badan yang nampak aku pegang nama dia kot..hahha.. tak tau la.. tapi aku berlakon la naik angin diorang teka2... sebab aku nih memang nak terpecah rahsia dah.. gila seh.. da betulkan???? hahahah...lawak2...

yang romeo n juliet tu saling tukar hadiah antara satu sama lain... keh2....
sempoi oooo.....diorang memang rapat dari sem 1...
tapi roomate aku kata...
aku x bleh jadi macam tu sebab dia dapat nama aku..aku x dapat dia...hahah..
sedih2...
macamna pon kami dah dapat hadiah masing2...
SAYANG HAMPA SANGAT2....SAAT TERINDAH DALAM MEMORI KU... 
p/s::: amik masa lama sikit sebab nak wat rajah diatas... sebelum nih x da masa n x bape reti guna photoshop lagi..heheh... k...huhu..smile:)

3 comments:

bunga said...

ahahah..cam best jer main cam tu..

fyna said...

game rupenye.
hehehe..




jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/
:)

PeRmAtA bIrU said...

bunga::: hehheh..memang best pon...

fina :)