Sunday, July 10, 2011

buat apa nak curi-curi??? terang-terangan kan bagus???

hurm.. makin hari aku rasa suka dengan dunia maya nih.... macam bahagia je kan??? dan lebih bahagia kalau orang yang kita sangka tak pernah membaca blog korang,  baca... korang tahu x??? dalam diam ada aja kawan2 aku yang baca blog aku curi2... alah kenapa nak curi2 baca je lah..  kalo aku kutuk pon korang ja.. hampa ja.. u all ja... hhahahah.... 
ingat senang ka nak suh kawan2 sendiri baca blog kita??? susah tau.... macam2 alasan nanti diorang bagi... mmm.. gelap sangat lah wallpaper... tulisan x faham lah... cer tiru hanis zalikha... x pon ha tengok cik apple tu... entry dia best2... hahhaha... tba2 aku bercerita macam nikan???? x per diorang x baca blog aku.... aku x pandai berfesyen... apatah lagi nak makan tempat2 mahal... tapi at least diorang pon suka berblogreading... bezanya... diorang suka blog femes... aku plak suka semua jenis blog.. paling utama yang berjiwa2... hahhaha... aku suka baca puisi, madah dan segala jenis luahan hati... best!!! (ok aku tahu kalau diorang baca memang terasa.. tapi fahamilah.. bukan korang jer yang cakap macam tu... ramai lagi yang kata kat aku macam tu.. sebab tu aku berani cakap macamni... dan fahami jugalah... aku bukan model nak citer tentang fesyen bagai, bukan juga kaya nak pergi makan2 selalu.. masak pon belum pandai... )
jadi sporting je la... bukan aku marah pon orang x suka blog aku.. aku tulis bukan kerana nama... tapi sebab.. suka... bak kata abg Ben Ashaari... minat mengatasi segalanya.... huhuhu... aku tulis.. aku baca.. bukankah itu asas pada mulanya... lepastu aku bagitau kawan2 aku kat ym... tapi kalau kat fb belum berani...
dh agak lama baru bagitau kawan fb..dan ada la yang respon... paling best... aku dah ada silent reader sendiri ( walau aku tak tau ko baca ke tak, betul ke ko selalu buka blog aku macam yang dikatakan... aku nak kau tahu.. lepas aku tahu kau selalu skodeng aku.. aku rasa gembira sangat2)... thanks.. tak terfikir pon ada yang nak baca dalam diam... :)   a lot of love kat korang2 semua...
sebelum ada followers aku selalu mengamuk lam blog nih...hahhah.. mengamuk marah kat org tertentu... tapi lama2 aku rasa x manis plak kan... bukan sorang folower aku... ni aku tulis macam nih.. takut plak ada yang baca curi2.. pastu mengejek belakang aku.. hahhaha.. lantak korang la plastik2 sekalian.. malas pk tentang korang.. tentang diri aku pon belum habis difikirkan..hahahha... peace no war k... smile..

9 comments:

KuNanGKuNanG said...

nak skodeng2..dah skodeng...he3

erika nuris said...

senyum seindah suria...cehhhh

Adzriel AB said...

rilek2 je. kak liza pulak tak kisah, depa nak baca senyap2 ke atau tinggalkan jejak. blog memang umum pun utk semua baca. enjoy aje menulis, itu lagi seronok.

ZWAN SABRI said...

Dina sangat depa nii..
Malu Tapi Mahu, HAHA..
depa Malu nak ngaku yang depa baca blog you tp on da same time, depa sebenaqnya Mahu baca blog you.. HEHE

MySuaraBlog: Jom Tidur Sebelum Pukul 1 Pagi

NasZ said...

Biarkan...(tiru cite P. Ramlee)..

MOHD NASER.comMOHD NASER.com>

NasZ said...

Biarkan...(tiru cite P. Ramlee)..

MOHD NASER.comMOHD NASER.com>

PeRmAtA bIrU said...

kunang-kunang::: sila2 la skodeng...

sue::: senyum seindah suriakn...:D

kak liza::: ya betul tu... saya memang enjoy.. menulis...

zwan:::kan??? mahu tapi malu...

abg nasz::: hahaha..biarkan aja...

Che Sayzzuwan said...

hai u join my contest...=)

http://duniadalamjaket.blogspot.com/2011/07/limited-edition-10-contest-senyuman.html

Still alive said...

alamak terskodeng cne..huhu..
smbil2 bc..zue ada tag nilan ni..
http://zuraidahismail89.blogspot.com/2011/07/mega-giveaway-by-yana-cik-putih.html