Sunday, July 10, 2011

aku bukan nak bercerita

hari nih memang mood x bape ada... rasa macam dah ngantuk nak tdo awal jer... tapi check balik blog dan join segmen2 yang ditagged oleh abg yen... pastu melawat blog2 yang sama2 join segmen mak dara and segmen abg nasz... 
dah jadi macam satu kebiasaan atau modal wat entri plakkan??? ya la masuk segmen nih sebenarnya suka2 saja.. nak berkongsi cerita... tapi bila kita berkongsi cerita kenalah baca cerita2 orang lain plakkan??? dah macam nak jadi keselesaan saya plak letak list siap2 siapa yang join.. kemudahan blogreading dan kesenangan sapa2 yang nak tumpang blogreading... bukan nak nama atau apa pon....


heheheh.. tapi hari nih sunyi jer blog saya... nape yer??? berat ke??? ke ada detect malware... ke entri saya bosan??? jangan jujur k ngan saya.. korang jawab la busy sebab wat sesi pemBERSIHan... ok??? 
hari nih tengok berita tadi.. mmm... ntahla... itu mungkin yang terbaik bagi mereka.. off record... 


esok anak2 buah nak ke kelas 1 Malysia Healthy Kids... saya rasa program tu bagus gak untuk kanak2... diorang belajr berenang dan seni mempertahankan diri..  okkan??? korang ada tengok tak kat MHI.....nih aku sertakan video... budak baju hijau lagi jelas wajahnya itu anak buah aku...sebelah kanan sekali tu...  hahahah... excited dia tengok diri sendiri dalam tv... budak2 sedangkan orang dewasa pon samakan???? x payah bgtau korang x excited k.. kalo masuk tv...hehehhe

ok lah dah x der idea.. smile :)

4 comments:

NasZ said...

blogger ada masalah..lambat loading dan kadang2 tak kuar langsung..tension..

MOHD NASER.com

PeRmAtA bIrU said...

oh ya ke??? hurm... ngatkan saya sorang yang alami masalh tu... heheh :) thanks untuk maklumat tu...

░♥si lampu neon♥░ said...

Waaahh tahniah laa masuk tv lg tuu

PeRmAtA bIrU said...

lampu neon::: hahhaha... budak2 kan??? thanks...