Thursday, July 7, 2011

BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?

Santai Bersama BEN ASHAARI

dengan rasa tabah dihati... saya pon dengan semangat wajanya... telah berfikir panjang2...
maka anda dijemputlah singgah dan kritik blog saya...
memang memerlukan bantuan sebab saya dalam proses memperbaiki blog nih...
tapi dengan rendah dirinya nak bagitau...
saya ni sangat2 sensitif.. jadi jangan la terlalu direct and menggunakan bahasa yang kasar...
sila la kritik yer... 
KRITIKAN ANDA SAYA DAHULUI DENGAN JUTAAN TERIMA KASIH...
DATANGLAH LAGI YER...

ni segmen ben ashaari... sila join yer...(KLIK SINI)

11 comments:

Abby Salvatore said...

bagai permata!~

:)

http://missgaban.blogspot.com/2011/07/brokasi-kritik-blog-gua-skitbleh.html

el-janna said...

wu pepelnye... just simple blog^^

meh kritik sini pulok]\]
meh kritik sini pulok..
http://bbyuya.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

shiema sufian said...

nice blog :)
keep it up :)

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

ninie_azriena said...

nice blog..
epy blogging :)

salam kenal dari ninie (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuuuuuuu alya dtg nie!! hehe blog dah smart, keep on blogging! :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

Alin Hassan said...

hai!

blog simple n nice. :)

jom terjah n follow sini~

http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

NasZ said...

istana yang sangat cantik..huhu..tempat bertakhta sang puteri.

SEGMEN ABANG BEN : "BRO, KASI KRITIK BLOG GUA SKIT, BLEH?"

Atika Farha ;D said...

tukar font pls :)

BeloG MTT said...

Terima kasihhhh .. :)

Blog ni dah okay cuma kemaskan susunan widget dekat side bar tu okay..Happy blogging ya ! :)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

haaa... datang nak kritik ni...heee~

loading blog ni laju je... tapi widget tu kena susun bagi kemas sikit baru la nampak tersusun... background ungu gitu... (^^,)

btw.. teruskan blogging ye...=D

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

A M E ! said...

hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)