Thursday, July 21, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER

Santai Bersama BEN ASHAARI
nak join??? klik sini k... sebelum jam 9 malam...

ok... saya  tak tahu nak tulis apa...
nih masuk secara bidan terjun jer nih..(sedangkan memang semua segmen abg ben aku masuk)
blog nih banyak tentang personal saya... adalah sikit input nasihat, angan-angan and puisi saya masukkan... korang baca lah entri2 saya yang lain dulu k... pastu kalau rasa nak follow silakan lah...
saya pengamal u follow me, i follow u back...
tapi saya x kesah jika i follow u, u x mo follow me...  aku x paksa...
blog nih biasa2 aja k... 
aku x berani kata.. korang lah nilai sendiri kualitinya...
sebab bagi aku aku menulis hanya untuk kepuasan dan aku rasa seronok sangat dapat berleter panjang2 kat blog...
macam ada ja orang nak tahu apa hati aku kata walaupon aku x tahu siapa...
ok lah frenz... selamat datang dalam hidup aku...
dan yakinilah setiap satu nama yang aku kenali... punya kenangan dalam memori aku...
sebab korang sudi mewarnai hidup aku walau sekadar di dunia maya...
a lot of love.... 

12 comments:

honeycracker said...

hi!
terjah dr segment Abg Ben
selamat berkenalan & follow ^^

http://hihudihatiku.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Azzah said...

singgah n follow kamu dari segmen sama

DoodleLicious said...

Hai hai haii

salam perkenalan

belog dudel sy masih suam2 kuku

ninie_azriena said...

hai2,,
ninie terjah sini dari segmen abg ben..
salam persahabatan (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

hanyzham hadny said...

salam kenalan dari nyzham
jejalan dari segmen Encik BA
dah follow belog awak dah
kalo sudi folloow la belog saya plak

GaRy™ said...

gary datang dari blog abang ben... gary follow cne yer~..

ame elms ! said...

salam kenalan you ! HAHA :))

jemput singgah blog saya pula ya . ;) http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

have a great day ahead and , take care ! :D

imnabila said...

hye disana, sy disini.. heheh..
singgah2 sambil berkenalan... :)

dukacita sbb x sempat nak join segmen bro ben ni.. urrmmm...

tp takpe..
singgah2 la blog sy kalau ada masa yee.. :)

mas saari said...

singgah sini n follow blog awak!

jom singgah blog Mas..
http://www.massaari.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Abang Stalker said...

mn2 prg mst nmpk segmen dak ben ni.bgs2..tuk tmbh follower kn. :)


tp bkn follower je nk dikejarkn,komen juga tau.bru rs puas ada org bc penulisan kita. ;)

Miss Nadya said...

jalan2 dari blog MTT dan jalan dari segmen BA..:)

ツ miss nadya punyer blog ツ

petuapakar said...

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali