Monday, May 30, 2011

Sergeant Keroro tanya apa hobi anda !!

adoiiiii penatnya.... asyik senaman hari ni p wat blogwalking... hahha..hebat x??? kiranya kalo jalan kaki bleh kurus nih... habis sudah baca en32 baru hari nih... heheh..jumpa segmen plak.. suka2 
nak join sila klik header...


ok... wahai sergeant keroro... saya nak menjawab soklan sergeant...
saya suka berhobi yg banyak... tapi antara semua hobi2 saya da satu hobi yang paling rajin saya buat iaitu... jeng2...


nih hobi pertama saya... huhu..chatting.. pernah x join sini??? ok.. sebenarnya tak bagus sgt... tapi kalo rasa nak marah2 atau release tension bleh la wat kat sini.. x der org kenal..kadang2 dapat yg sekepala.. memang best la sgt2... kalo dapat yg gila2 tu upsss.... x dilayan... 
boleh pakai gak yer chat kat sini.. seronok.... 

tapi kalo x da internet... inilah hobi saya yang paling seronok... iaitu... jeng3.... saya suka berangan... sangat2 suka berangan... hurm.. sebab tu la saya buka blog nih... sebab nak luahkan apa yang terlintas difikiran saya masa saya berangan2... hurm... ada x org yang memiliki hobi macam saya???

ok... dulu2 saya pernah kumpul setem.. tapi x bape serasi.. melukis..tapi down bila ada org kutuk.. jadi hobi nih jer la yang tinggal...
nak tag??? saya tagg semua kawan2 yg baca..boleh x sergeant???
mmm x pa la.. saya tag kawan2 lain... jap erk...
hei2... sekian sahaja...

2 comments:

sergeant keroro said...

hehehe. chatting XD

woah,angan ape? kawen? :P

thanks join! :)

PeRmAtA bIrU said...

huhuhu.. kadang2 ada gak la berangan kawen..huhuhu