Monday, June 11, 2012

ADA CONTEST DARI UPSI

ASSALAMMUALAIKUM

hai kawan-kawan... sebenarnya saya nak exam esok dan tengah study untuk paper esok nih... namun buku n nota belum terusik.. heheh

nak kongsi nih... UPSI ada buat satu contest untuk educational blog sehingga 30 JUN nih... so sapa2 berminat jom lah join... 

ada beberapa bahagian yang dibuka iaitu
  1. sekolah
  2. IPTA/S
  3. long life education/ pelajaran sepanjang hayat.
hehehe... hadiah dia pun macam best... tapi saya x nak la citer panjang2 sebab saya pun tak tahu...

jom2 cuba nasib mana tahu kita langkah kanan...:)


6 comments:

aimaniman said...

salam kenal akak terjah sini

ooow, selamat menjoinkan diri dan semoga ada luck kan... akak rasa x berapa nak sempat la nak join, cuma wish gud luck je

EmpayarUtama said...

Semoga berjaya cemerlang esok

murni said...

kak nilam join ke? tetiba rase cam nak join jugak tapi blog cam kurg maklumat je huhu

btw cda tag kak nilam
http://thoughandfeelings.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Hanih Borhan said...

Aiii, pi usik buku nota tu cepat!

Hanih Borhan said...

Aiii, pi usik buku nota tu cepat!

yusuflaili(Goku) said...

salam;
join je manalah tahu ada rezeki!!.