Tuesday, April 24, 2012

AmerCorner 1st Giveaway


jom join!!!

saya x suka sangat join give away sebab selalu x dapat... hahahah.. gurau jer... sebenarnya sebab selalunya give away banyak kerenah... tapi yang amer buat nih sangat senang dan simple.. jom la join...

tag...


hehhe.. kawan2 yang di tag sorry yer.. sebab tiaba2 ingat kat kamu dan terus letak link itu... :) thanks...

1 comment:

amercorner.blogspot.com said...

salam singgah dan thanks sudi join.
Good Luck

x banyak karenah,satu je suruh follow dan buat entry ehe,

peluang menang ? amer pun sedih tak dapat nak sediakan banyak hadiah,
tunggu next contest :D


terima kasih sekali lagi