Thursday, February 16, 2012

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

BEN ASHAARI

the reason kenapa saya join segmen nih...
  1. nak naikkan kembali semangat berblogging...dah lama dah agak mendiam jer...
  2. dah agak lama x susun atau upgrade blog
  3. nak tanya idea korang kalau ada yang boleh dikongsikan
  4. bagilah sedikit tips untuk nampakkan blog lagi cantik
  5. mesti ada kelemahan.. jadi ingin kritikan ikhlas n membina k...
boleh tak?
kalau anda mengkritik pastikan ayat agak bersopan santun k... kerjasama anda amatlah saya hargai.. terima kasih...:)

heheheh... sebenarnya semangat ini telah hilang sedikit sejak pemergiannya... hurm...

20 comments:

Azzah said...

singgah dari blog BA..

http://sayurlemak.blogspot.com/

zularif said...

ermm..tulisan dekat header mcm tak jelas sgt lah.

boleh guna font yg lebih jelas.

http://zularifblog.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

jenguk2

Mish Apple said...

Mungkin kalau tempat post ditukar jadi warna blog lagi cantik kot. Sebab purple macam tenggelam siket. BTW, nice :)

Y . Y said...

xtahu nak komen apa.kemas:)

Kancil 8349 said...

salam..

agak lama juga kancil ndak ke sini...terima kasih kerana sudi datang ke blog Kancil...selamat bersegmen...sal nak kritik blog kamu nie...dengan beraninya tanpa segan malunya...hehehe...sebab ndak ikut Segmen BA...memang cantik...

mieza said...

blog cntik da..
header pn cntik..
cuma tulisan kt header tu x brpe jelas.. kalo tukar psti lgi menarik..

overall ok laaa..

jom komen blog mieza..

http://kalapenamenari.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Cik Kay Jue said...

besarkan sikit font ea.. TQ.




http://www.benashaari.com/2012/02/segmen-kau-berani-kritik-blog-aku-tak.html

apisv2 said...

datang nak kritik ;p
jgn lupa kritik blog acik :D
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Oh Hani Rrisffa said...

saya singgah nak kritik nehh..hehehe

lembutkan warna blog..yg lain ok :)


jum singgah sini jugak :))

http://atieffa.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

3no gr33ny said...

apa kata tuan puteri tukar wajah halaman agar tampak ceria dan berwajah baru..baru ada semangat baru

Pamie said...

hurm..tukar warna lain untuk tulisan :DD

SEGMEN BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

Kyra Hizrina said...

haii..tumpang lalu dari segmen abg ben :)

hmm..blog awak dah oky cuma nmpk plain sgt..try tukar bckground biru tapi ade corak? :)

overall dh okay ^_^

#boleh tak kita tukar bloglist link?

http://kyralovelious.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Hakimy Zamri said...

Hai :) thanks sudi kritik..hehe..emmm blog ni dah OK dah..tulisan font pon jelas ..hehe..cuma latar belakang blog agak suram laa..kalau letak wrna cerah mgkin dpt mmbgkitkan mood :D hehe..btw, blog ni dah HEBAT !

Diera Tekikushika said...

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

FL blogh0use said...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

ermmm..x join pun segmen ni sje menyibuk. @,@

cik Lily said...

hai, salam perkenalan. jum singgah belog cik Lily..

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

btw, cuba guna warna yang soft sebab senang readers nak baca.=)

Fadzmie Mohamad said...

Kalau untuk naikkan semangat balik, boleh tukar rupa blog baru terus. Hehe. Btw, yang sekarang ni pun dah okay dah ni. Just font tu je, kena guna font yang lagi jelas. Bagi senang sikit org2 rabun mcm saya nak baca. Hehe. ;)

Anak Munsyi said...

just nak komen fyqa suka blog biru-2 nih. peace :P

Zul Fattah said...

wah.. aku pun dah lama x join segmen.. huhu.. erm..setakat ni ok je.. sebab blog ni, ada idetiti sediri.. cantik blog tak kisah, asal entry mantap.. dan berguna utk semua,..

xpe.. aku pun, baru hari ni, nak start blogging balik.. huhu..

Hans said...

bagi Header blog lebih menyerlah daripada yang lain :-)