Friday, November 4, 2011

soalan dari "when dyLLa met keyb0ard"

saya baru sedar yang sana kena tagged... jadi saya nak jawab...:)

kepada DYLLA
Soalan 1
Kamu sedang lapar, tapi duit ada rm1 je...kamu??
Soalan 2
Kamu tengah memandu kereta/menunggang motor di kawasan perkuburan di tengah malam, tiba-tiba kenderaan kamu terasa berat...kamu??
Soalan 3
Kamu masuk bank yg ada 2 kaunter. Kaunter 1, seorang gadis/jejaka awal 20-an. Kaunter 2, seorang wanita/lelaki awal 40-an...kamu??
Soalan 4
Kamu dikehendaki untuk menjadi saksi bagi sesuatu kes, tapi kamu tidak mempunyai sebarang bukti....kamu??
Soalan 5
Kamu tengah nyenyak tidur, tiba-tiba bunyi panggilan telefon pula mengganggu...kamu??
Soalan 6
Kamu sedang menukul penyangkut baju di belakang pintu dalam bilik, tiba-tiba ada orang menolak pintu itu dari luar...kamu??
Soalan 7
Kuasa yg kamu idam-idamkan ada pada diri kamu...kenapa??
Soalan 8
Kamu tengah sibuk berBLOGging, tiba-tiba bos lalu di belakang dan nampak perbuatan kamu...kamu??
Soalan 9
Siapa yg kamu impikan untuk menjadi teman wanita/lelaki kamu...kenapa??
Soalan 10
Kamu dapat sebuah kereta yg menjadi idaman kamu selama ini...kamu??
Soalan 11
Sikap kamu yg paling kamu tak suka dan bagaimana kamu nak perbaikinya...??

jadi saya MENJAWAB SOALAN INI K...:)
  1. saya berusaha untuk membeli makanan yang cukup dengan duit atau hutang jer kawan2 yang berdekatan.. nanti leh bayar..kan???
  2. mesti tayar ada masalah nih.
  3. saya pergi ke kaunter 1.. huhu
  4. tak akan memangambil risiko itu... 
  5. hurm.. bolayan jer sebab memang x dengar bunyi fon kot kalau ngah tdo.. sedangkan alarm telefon jarang terjaga...:)
  6. haish!!! awat tak ketuk pintu dulu??? sambil wat muka masam...
  7. kuasa macam sailormoon... x payah lawan teruk2 last2 dia gak yang jadi heroin.. huhu
  8. senyum dan suh dia baca blog yang best tuh.. huhuhu...
  9. seseorang yang selalu ada dalam mimpi saya...
  10. menangis tanda kesyukuran
  11. negatif thinking... buang semua sifat2 negatif termasuk mereka yang negatif..:)
bleh ke semua jawapan nih??? 
thanks dylla ....
tapi saya belum ada soklan untuk kawan2 semua... heheheh...:)

4 comments:

yusuflaili said...

Salam;
akupun ada kena soalan jugak tapi belum jawab lagi...ehh!.awak tak tag org lain ke lepas kena tag?..biasanya segmen ni tag mengetag.

Dylla Abas said...

sy paling suka jawapan no 5..hehehe :) best..best

thanks puteri sebab sudi jawab soalan-soalan ni (",)

therylisa nurula'in said...

nak tanya gak,,,hehehe

therylisa nurula'in said...

nak tanya gak ar,,,hehe