Tuesday, October 11, 2011

SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA

klik banner untuk menyertai

ok.. saya nak gak join segmen abg nasz nih.. sebab memang dah lama saya menyepi n dah lama gak abg nasz x buat segmen or GA or apa2 pon... abg nasz punya cara semuanya simple2 belaka... hahaha...
header abg nasz dah berubah pon baru malam ni saya perasan.. ish nampak sangat kesibukan yang tak terkata... curi2 jer nak on9 kadang2.. so malam nih saya x ngantuk lagi... masa untuk on9 la... 

so mai tolong bagitau saya apa yang saya x tau tentang blog saya... bagi tau sekali anda buka blog saya guna enjin apa... mozila ka, explorer ka atau chorme... sebab bila saya buka guna explorer kat kampus punya komputer tadi, blog saya nampak sangat kucar kacir.. tulisan jadi besar.. maybe komputer tu yang rosak.. dah lama tak tapis blog nih... anda dibenarkan menegur n beri cadangan.. bukan mengkritik dan cakap bukan2.. hahahha...
panjangnya saya membebel...
ok sapa yang free jom la join segmen kedua saya...

TERIMA KASIH ABG NASZ..:)

9 comments:

NasZ said...

thanx sudi join suhana. saya selalu buka blog ni guna google chrome. bagi saya dah ok blog ni. loading page dah laju. mungkin "ceritera tuan puteri" aka archive tu dapat tukar yang boleh tengok semua. senang org nak explore entry2 lepas. hehe. cadangan je.

MOHD NASER.com

3no gr33ny said...

hamba lebih selesa gunakan chrome..laju pon laju gak..
pada hamba, bloh tuan puteri dh okey..just nice =)

KiMiE said...

Salam..singgah,follow n komen :)

blog yang menarik..penggunaan warga yang best,tak sakit mata..blog kemas,loading ok..

jom terjah sambil poco-poco : http://kimie-blog.blogspot.com/2011/10/042-segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html

Yatie Awang said...

akak pun join
blog ok, simple akak suka
kemas, dan sesuai ngan header

nadiyahashim said...

salam. warna cNTIK..blog awak kemas.. xserabut dan nampak matang, sy bukak guna mozilla..cepat je..tulisan xde la besar..cun cun utk penglihatan saya.. :) ziarah kemnbali dan komen blog saya..

✿Cik Suer✿ said...

komen cik suer: belog ni ok da.. xda pa2 nak kritik.. ngee ^__^

fiezah91 said...

hye. blog dah cantik dan kemas. warna blog pun cantik dan tak menyakitkan mata. tahniah

datang dari segmen nasz. jom kritik blog saya pulak :)

QasehCinta said...

simple dan kemas ^_^...
loading pun laju...^_^

Nisa Greennnpanda said...

salam n hye~!!
dtg dr segmen yg same.. blog awk dh ok.. ^_^

jmput komen blog sy ye:
http://greennnpanda.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html