Monday, September 5, 2011

seminggu menyepi...

assalammualaikum ... salam lebaran,
setelah seminggu cuti dari dunia blog, kini saya kembali... huhu... tapi mungkin akan menyepi kembali... sebab bz nak balik kampus.. pastu sibuk nak buat itu, ini, kemas apa yang patut.. hantar apa yang patut ke kedai dobi... huhuhu..maklum la hari raya sudah mula melabuhkan tirai walau syawal masih panjang... hehhehe... 

seronok tak hari lebaran korang... macamna pun jangan lupa pada mereka yang x semeriah kita... doakan kesejahteraan mereka, dan pada yang sudah tiada, sedekahkanla doa dan Al fatihah...itu penamat jalan hidup mereka... tapi kita belum tahu lagi bagaimana n bila... kan??? 

sebenarnya bila cuti berblog lama2 otak jadi beku nak taip balik... so slow2 la nak cari mood tu balik... sama gak nak study balik nih... otak beku beberapa bulan nih... moga ada la azam baru nanti kan??? 

raya saya yang lepas betul2 seminggu... tiap2 hari bz aja... hahahahha.. org datang umah, pergi umah orang... ziarah menziarah... kasih sayang pon berkekalan... kan??? dengar good news... bad news... hurm... macam2 la... semoga ketabahan bersama mereka... aminn...

apa lagi nak cerita yer??? sebenarnya banyak n macam2... nanti la kalau sempat saya buat entri k...:)
senyum selalu k... :)

18 comments:

Kancil 8349 said...

SELAMAT KEMBALI...SAMALAH KITA...HEHEHE

Shorim Kasih said...

tau xpa..lama gila kot..sibuk sgt..ingtkn sya yg jarang update..dia plak..hehe..tp lps ni sya akan jd mcm awk jg kot..x dpt update..ada la sbb2nya... ;-)

PeRmAtA bIrU said...

@kancil::: huhu...bz kan???

@shorim::: oh ya ka??? hurm... tapi nanti update gak tau sekali sekala.... hehhehe...sibuk raya ni... ramai org balik kampung...hahhaha

amirulspurs said...

welcome back, happy eid. :D

Freaky said...

setakat ni raya best dan dapat duit raya. hehe ramai blogger hilang mood lepas raya

ZWAN SABRI said...

samala kita.. seminggu menyepi dr dunia blog sebab raya.. lepas ni maybe menyepi lagi sbb pulang ke kampus.. HUHU`


MySuaraBlog: Hantu Bonceng Sempoi!

dylla abas said...

welcome 'HOME'..hehe :)

hira said...

welcome back! :D

ANISA said...

sama la nak naik sem nie...hope ada la masa nak update blog nanti..

syuzi syofia said...

raye syuzi seronok jer.. best giler... hehehe

Santri T.P.I.N.I said...

selamat kembali ke alam blogers...

yayath said...

salam aidilfitri:)

heeee...sama la kita..

petuapakar said...

Sama jer sumer orang. Syok raya punya pasal. hik3.

yusuflaili said...

Salam;
selamat kembali kealam Maya.

Gen2Merah said...

apa pun all the best ye permata biru.. berhati2 lah selalu (",)

Gen2Merah said...

all teh best ya Permata Biru... semoga ceria2 selalu

Zul Fattah said...

best r ko raya tahun nie? huhu.. aku dari raya pertama lg dah down..

tonaH iS herE said...

wajib cari mood tu balik~

kang naye je~