Friday, September 23, 2011

SEGMEN JOM KENAL BLOGGER MALAYSIA

assalammualaikum semua...

nih nak join segmen lagi... esok x der kelas... tu yang sangat aktif malam nih... di samping hari internet dah menjadi semakin laju... heheheh...

sila tekan banner untuk join

ok.. malas la nak membebel... saja2 join jer... pertama kerana telah dijemput... kedua kerana memang dah lama sunyi dengan segmen.. jadi nak aktif balik sebelum bz buat esement n berlakon... heheheh.. skrip x dapat lagi la... huhu... k.. kawan2 jom2 kenal ngan blogger Malaysia k..:)

13 comments:

Kancil 8349 said...

macam best je...kejap nak tengok apa syarat2nya...hehehe

iMBobo said...

blogger malaysia ade berapa kesemuanye ye?hehe

NasZ said...

wah..nak join gak.

MOHD NASER.com

ANISA said...

salam...join la 1st segmen saya..
http://anisa-mylife.blogspot.com/2011/09/segmen-himpunan-nama-nama.html

hira said...

congrates! :D

ZWAN SABRI said...

Zwan pun xde kelas jugak.. HAHA.. Hi blogger Malaysia.. ;)


MySuaraBlog: Cinta Jarak Dekat ke Cinta Jarak Jauh?

Gen2Merah said...

entahla napa saya ni macam takda kekuatan nak jin segmen kawan2 ni.. insya Allah ada masa saya akan usahakan juga utk menyokong usaha kawan2..

apa pun all the best ya Istana biru

Cik Leen_Dewi Syifa said...

http://claragurl90.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-kenal-blogger-malaysia.html

Zul Fattah said...

cam best je.. hehe.. skrang masih busy.. kalau sempat aku join k.

Ummi_R❀salici❀us said...

join jugak :)

miss osixnine said...

jalan2 sini dr segmen yang sama

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

Salam kenal dari Lighta Shadowee! Happy blogging ;)

Entri menarik di blog light|shadow
1. Jom Join Bloglist Lighta Shadowee
2. Blog Mereka Super Ohsem!
3. Kisah Winter Sonata & Mikrofonnya
4. Kartun Tempatan Yang Gua Layan
5. Muzik Video Korea Paling Menarik!

zareliqa afiqa said...

pinn~ pinnn~ dtg terjah cnie dari segmen Jom Kenal Blogger Mesia.ehee
Salam kenal.wink.wink^.-

Jemput singgah yer,

http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-kenal-blogger-malaysia.html