Wednesday, August 10, 2011

Spanbob Seluaq Petak

ok.. sebenarnya.. dah lama dah aku simpan lagu nih.. tu pon di hantar oleh sahabat sekuliah aku di fb.. hahahha.. memang nak gelak terbahak2 baca... kali kedua baru aku nyanyi.. hahhaah.. mentang2 la aku n room8 aku org utara, dia hantar la kat kami.. ciss.. ahhaahhah.. ok.. jom!!! mula2 baca, pastu nyanyi tau???..
(kalau tak faham n tak tau sebut.. buat2 tau jala naaa.. hahahha...)

Hampa redi dah ka weii??
Haa kapten,
Apadia?Tak dengaq nie!!
Haaa la kapten..
Ohhhh...
Sapa hat dok dalam nanaih wah laut?
"Spanbob Seluaq Petak"
Belubang,meghesap paihtu wana kunin
"Spanbob Seluaq Petak"
Kalau hampa suka benda laut hat ngarut
"Spanbob seluaq Petak"
Mai la sini teghejun cam ikan temenung
"Spanbob seluaq Petak"
REDi?
Spanbob seluaq Petak
Spanbob seluaq Petak
Spanbob seluaq Petak
Spanbob seluaq Petak!

4 comments:

aimie amalina said...

hahahhha
hadoiii!
comei nye lagu..kene publish ni =)

Zul Fattah said...

haha... nice lagu..dalam bahasa klantan pun ada la..

kalau nk join blog pencinta bulan, kena pandai tulis pasal cinta la..Cinta pada Allah,Rasul,emak, ayah dan macam2 lg la.. kalau nk join.. saya boleh bagi pasword dengan email.

iMBobo said...

haha melodi die mcm mana lah ni hehe

visitme@FaTiN cOrNeR said...

hahaha..lawak..versi kedah mmg terbaik..