Wednesday, August 10, 2011

BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI #2

Santai Bersama BEN ASHAARI

nak join??? klik banner k..

huhu.. latar belakang blog nih biasa2 aja.. sekadar blog peribadi... saya tulis apa yang hati saya nak saya tulis.. sekadar blog picisan tentang cerita seorang gadis, wanita dan perempuan...
tentang cinta, benci dan kasih sayang...
adakala bahasa yang digunakan indah ceria dan bahagia...
namun adakala aku jua tersasar dalam kesedihan...
blog yang baru berusia 9 bulan lebih nih sebenarnya sangat berbesar hati menerima teman dan kawan...
tapi ada satu masalahnya aku... aku follow dan follow.. tiba2 dashboard aku langsung x bleh buka.. ada sapa2 boleh tolong solvekan problem x???

aku nampak segmen nih dari banyak blog di reading list.. syukur tadi boleh buka dashboard tu.. tu pon setelah 10 kali aku refresh.. huh!!! ok, aku masuk melalui link

huhu.. kalau korang rajin, jom join segmen pertama aku... huhu.. meh la belum ada tarikh tutup.. mungkin minggu depan.. hhehe..:)
salam perkenalan
----------------------------------------------------------------------------

4 comments:

ZWAN SABRI said...

ek eh, mana ada blog picisan.. ini blog yang hebatla.. ;)

iMBobo said...

sama lah kita, dashboard dah xberfungi...susah nk blogwalking kekadang..nasib baik ade bloglist..huhu

NasZ said...

betul2..ini blog hebat la. antara faveret saya.

MOHD NASER.com

haslinda said...

hai... linda dtg singgah sini...

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html