Tuesday, July 12, 2011

STOPPPPPP!!!-----> INI ARAHAN KOTAK BULAT

nape korang x berhenti??? korang x faham erk maksud stop??? huhuhu
cuba buka mata luas2 dan stop... ok???


hahahhaha... sorry... aku nak korang singgah sini... ada beberapa perkara yang aku nak kongsi ngan korang... ni arahan kotak bulat yang aku patuh dengan ikhlas...hahahah

KISAH PERTAMA:::
masa saudari nih join... dia cuma ada 25 hengget jer... sekarang belum sampai 2 hari dah ada 32 hengget...
cepat x??? cepat ooo.. sat je dapat 7 hengget... sikit2 lama2 jadi bukit... 
kalo korang nak bertambah macam tu gak... korang cuba tekan new tab n pergi tengok sendiri...
nanti korang pon akan menerima nasib yang sama... huhu...

KISAH KEDUA::::
kisah kedua nih berkisar di sebuah ladang strawberi yang yummy2 sekali...
kalo g sana gerenti tenang jer hati korang.... dan korang tau satu keajaiban akan terjadi...
kat sini secara automatik korang akan jadi cantik and kacak... 
bukan senang ooo nak jadi kacak / cantik tiba2... miracle kan???? sekarang korang new tab pergi sendiri untuk merasai keajaiban tu... aku dah... kau~~~

KISAH KETIGA:::::
jom gi clubbing korang.... korang nak x???? clubbing nih ada macam2 genre lagu...
korang nak lagu sedih, romantik, kelakar, korea... hurm macam2 la ada... sebab genre muzik kat kelab nih tak terhad.. selagi dia dikunjungi ribuan manusia dia akn terus memainkan melodi hati dan nyanyian jiwanya...
korang pergilah.. aku dah banyak kali berclubbing disitu... sekali lagi aku minta... newtab dan pergi tengok sendiri.. jangan lupa daftar jadi vvip k...

KISAH KEEMPAT::::
korang selalunya kalau cuti kismas korang wat per??? hurm... ada sorang gadis metropolitan nih bercerita tentang detik paling bermakna sepanjang cuti krismes.... hurm... kita satu Malaysia, jadi semua perayaan kita cutikan??? hurm... gadis nih tinggal dikota yang sangat urban... hehhe.. aku tak nak citer lebih2 kehebatan gadis nih dengan cerita krismasnya... tapi korang patut berkenalan dengan dia sebab... dia seorang gadis misteri yang happy go lucky... newtab please.. g kenaln sendiri.. x da masa aku nak jadi posmen...

KISAH KELIMA::::
korang nak berkenalan x dengan orang yang tak bernama, tetapi ada banyak perkongsian cerita... 
ha... kalo korang g umah batu bata dia nih... gerenti korang jatuh hati.. sebab tersusun rapi... 
hurm.. memang korang tak rasa la nak kuar cepat2... sebab dia berkongsi dari sudut pengetahuan dan ilmu yang diketahui... korang cuba la berkenalan dengan pemilik yang x bernama ini... aku gerenti x menyesal... 3 bulan dia mampu memiliki 400+++ peminat... bukti la tukan??? new tab dan buktikan sendiri k...

KISAH ENAM::::
aku nak ajak korang semua mengenali sesuatu istilah lagi dalam sudut sastera... hurm... yang nih aku kurang arif... sebab aku dulu2 kelas sains n masuk plak aliran psikologi... jadi kesusasteraan aku sangat lemah... 
mungkin ada seseorang boleh bercerita pada korang kewujudan gurindam 13...
hurm... apakah sebab kewujudannya??? dia nih memang sangat2 lah arif tentang hal nih... memang aku sendiri harus bertanya dia apakah gurindam 13 itu??? korang g tanya sendiri.. x de masa aku nak tolong tanya... new tab k....

KISAH KETUJUH::::
aku harap korang masih bersama aku hingga kisah terakhir nih... kita semua tahu..
dalam satu majlis yang terhebat itulah yang jadi penutup.. kalo x orang lari... jadi sapa yang dah lari dari baca kisah ketujuh nih.. rugi besar... sebab aku sedang berbicara tentang Taylor Swift.. korang kenal sapa???
nak kenal g google image atau u tube k... hahahah... tapi yang nih bukan tentang dia yang aku suh korang search tu.. yang nih tentang seorang yang cool...eh!! think of red. think of me...I'm not much for singing but Taylor swift drives me wild... ni apa yang dia kata... korang nak tahu siapa??? new tab and berkenalan k... huhu

inilah 7 kisah yang aku ikhlas nak korang tahu... tolong lah dengar cakap aku kali nih... tak rugi korang amik tahu sesuatu yang baru... untuk istana aku nih plak.. kalau korang orang baru... pliss... do follow me... i follow u back... hahha.. ada x anti ngan bendalah nih??? jangan la anti.. sebab aku cuma manusia biasa... x rugi kita tolong menolong satu sama lain.. bukan nak nama tapi kadang2 ada apa yang orang fikirkan tak sama ngan kita... korang tak caya??? korang pergi tanya bos aku kat sini... ini arahan dia... tapi kalau dia pon x setuju minta maaf la yer... ha new tab kalo korang rasa masih tertinggal sesuatu after baca nih...
(eh.. titah dari istana la)

7 comments:

~HanAlia said...

heheh..han dh buat tapi xpndai nk buat penerangan mcm ni...

Niena Pengembara Ilahi said...

:)

+_Miss.Jannah_+ said...

hehehe.. masuk istana nak jadi puteri stoberi sat :D

Jannah takde idea lagi ni.. tapi, Jannah akan pastikan entry Jannah nanti akan UPkan kita semua.. ;)

CHAIYOKKK GROUP 5!! :D

Shuk_ArChie said...

wah... penerangan yg betul2 kreatif... ralit je baca... Awesome!
Shuk nak like entri ni!

PeRmAtA bIrU said...

han::: tak pe asalkan kita sama2 wat prmosi k....

niena::: :)

jannah::: ok2 caiyok jannah... untuk group 5...

shuk::: thanks... tappi x der button like la..hehheh...

Ly_Tulip said...

wah~ gadis metropolitan kate nya..hehe... Nice entri.. :)

fardhilah said...

lumayan...lumayan... :)