Thursday, July 14, 2011

SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER

nak join??? klik banner k...

dalam aku x da mood aku nak gak join sagmen nih... tapi kali nih aku x mo bebel panjang2... sebab???

tuan sagmen tanya nih jer...
  • - Nama panggilan Blogger         : PERMATA BIRU (NILAM)
  • - Tarikh mula berblog               : 3/11/2010--->hidup--->25/4/2011
  • - Rakan blogger terkini             : 290
  • - Target tambah rakan blogger : 10 orang---> lagi ramai lagi best...
...SEGMEN TUTUP KUL 10 MALAM INI...

15 comments:

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

hehe... thankz Permata Biru sebab sudi join segmen ni...

harap2 dapat la berkenalan dengan rakan2 blogger yang lain...

nanti saya akan update link2 rakan blogger yg join.. boleh la berkenalan kat situ... heee~

btw, teruskan berblogging ye...
(^^,)

p/s : sy pon baru aktif berblog awal bulan April 2011..=D

Leysa JL said...

hii permata biru!
happy blogging..
sy dh follow u :)

myr amyra said...

myra pun join segmen nie jugak.. hope awak dpt tambah ramai kawan... :)

alif ismail said...

lamanye alif tak join segmen...rindu plak rasenye..

ninie_azriena said...

salam singgah dan juga salam perkenalan..
eppy blogging ye..
rajin-rajin datang blog ninie tau (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

kotak bulat said...

singgah~ weee....
KB pun join gak... hehehe...

Shaherah said...

Chakk Chakk.. hye hye.. Shera datang sini..
shera singgah blog ni au.. lawat2 blog..
Pastu shera nak jenguk2.. Eheee.. ^_^
Kalau nak jenguk blog shera.. meh ke sini.. ^_^

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

n a g a_g e m o k said...

dah macam hari raya ni, lawatan blog ke blog...

hira said...

singgah sini. salam perkenalan dari saya. happy blogging! :D

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

Cik NY said...

singgah sini... nak berkenalan....

I said...

hai. salam perkenalan. visit la blog ika lg. tq

http://oiikaoi.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

Princess Feyqa said...

Feyqa dtg dari segmen JOM KENAL. Feyqa sudah follow anda sbb nk tmbha kenalan, jom ke blog feyqa ea? :)

nanakimie said...

singgah sini...salam kenal:)

http://nanakimie.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

Dianaa said...

Datang terjah dan follow dari segmen Ezad :)

Jemput datang ke blog FD,
http://ftndiana.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

Salam perkenalan :)

fieha said...

salam ziarah..bw here :)