Tuesday, July 19, 2011

pergi sunyi... bahagia kembali menanti

hai korang... rasa macam dah mengabaikan blog plak... dulu x da sapa nak komen.. nak tinggal jejak... tapi bila dah ramai kawan nih.. Ya Allah.. aku pon terkejut... hahhahha...
 so walau aku sunyi , sepi atau kosong... aku akan hidupkan juga blog nih... biar istana biru nih bergemerlapan... ok??? 
x dak entri best pon malam nih.. just nak say thanks pada sesiapa yang datang and follow... terima kasih yer.. aku terjah balik nanti... 
sekarang aku nya mood nak ikut segmen dah kembali.. jadi aku nak g godek2 sapa yang wat segmen... pas entri segmen aku g terjah kawan-kawan dari segmen yang dah aku join.. 
x tau lagi hari nih nak terjah kawan2 dari segmen mana... mungkin abg yen py segmen, mungkin imbobo atau mungkin skecth... tak tau lagi... hahhah... ok... thanks for reading... love u alls frens... :)

3 comments:

Shuk_ArChie said...

Terharu (T_T)... hehehehe... rajin jugak join segmen yek?

PeRmAtA bIrU said...

hahhaha.. kan??? memang rajin... huhuhu

Abang Stalker said...

x nk istana gelap psg la lampu kalimantan byk2 :P wawawaaaa ;))