Sunday, July 10, 2011

CONTEST: TAGLINE KREATIF BY ALYAESPREZZO

"sila klik banner bagi yang berminat"

:nak tagged:

:ditagged oleh:

ok... thanks abg yen tagged untuk contest nih... tapi saya takut nak masuk contest bagai nih.. sebab??? saya ni kurang bertuah selalunya...hehhehe
tapi memandangkan kali kedua ditagged oleh abg yen.. cuba gak la saya curi masa saya untuk wat entri nih...
saya biasa masuk segmen yang simple2 aja.. hehehh....

alya mencari::: nama blog dan tagline yang kreatif.
hadiah::: pertama::: domain free setahun
kedua:::: barangan bodyshop
ketiga:::selendang pashmina
saguhati:::: dapat ramai kawan2

NAMA BLOG???
ok nih dulu saya dah masuk segmen dari MTT... (NEWTAB PLEASE)
ok sekarang saya ulang balik je yer....
nama blog saya---> ISTANA BIRU
kenapa???

nilam suhana= nama penuh saya
nilam= permata berwarna biru
suhana= istana dalam bahasa arab ( sorhana)
jadi saya satukan makna itu=
ISTANA BEWARNA BIRU
pendekkan
ISTANA BIRU...

ok memang inilah hakikatnya kenapa saya letak nama blog nih...
niat saya ini hanya blog peribadi.. tapi lepas blogwalking and ada follower, saya malu plak nak tulis cerita2 hidup ku seperti diari itu...heheheh.. jadi saya letaklah segala kiasan yang mampu...
ok???

TAGLINE????
mmmm... tak terpk plak.. tapi kalo ikut kat header tu... dan kalau ikut penulisan2 sebelum nih atau komen2 selamat... saya suka guna---> BINGKISAN HATI SEORANG PUTERI/SEKADAR BINGKISAN HATI.
tapi yang ni tak la terlalu melular digunakan... hahhaha.. 
may be ada lagi satu----> SMILE :)
yang ni selalu gak di pengakhiran kata... 
boleh terima x?

nak story sikit..bingkisan hati tu... mmm blog peribadi nih lebih tertumpu pada soal hati..jarang ada gosip, politik dan artikel2 berita terkini... bukan jarang.. memang x de pon... kenapa??? tak arif sangat bab2 tu semua.. biarlah identiti istana biru ini berkisar pada bingkisan hati seorang puteri...

sekian::: thanks Alya---> smile :)

5 comments:

NasZ said...

thanx sudi tag..hehe..

MOHD NASER.com

PeRmAtA bIrU said...

hahhaha... sama2...

Alya Esprézzo said...

eheehehhe..thxx join! ;)

MAISHARAH said...

wah nice..hasil dari nama sendiri

http://miasyarah.blogspot.com/2011/07/contest-tagline-kreatif-by-alyaesprezzo.html

[sutera kasih] said...

nice dear, good luck :)