Wednesday, June 15, 2011

"Segmen Simple : Kekuatan dan Kelemahan Diri Aku ..."


nak join lagi la segmen dari saudara naser ini... hehheh.. semalam dah join tentang makanan... hari nih.. nak join tentang kelemahan dan kekuatan diri plak...ok2.. segmen nih simple jer... so tak mau wat karangan la kan???nak wat point2 aja... heheheh...
Kekuatan Diri Aku
kalo wat kerja nakkan yang terbaik dan selalu cari bahan2 yang fresh
misalnya wat tugasan/ asignment...semuanya suka cari maklumat yang terbaik..
selalu ada idea bila tiba masanya...misalnya kalo nak wat esement mesti cari idea terbaik...mesti nak gak curahkan idea walaupon bengong2..nak sesuatu yang lain dari orang lain...suka berimaginasi 
gambar nih korang tafsir sendiri yer... heheh
apa nih??? tafsir sendiri gak...hahahah

Kelemahan Diri Aku
malas tau aku nih sebenarnya.. keja nak bajet bagus.. tapi sifat malas tu banyak sangat2...ahhahha
time managment yang tak bagus tau...
ha macam segmen nih x alert date.. so dah nak last2 baru terperasan dah nak tamat waktunya..
adoi!! nasib sempatkan???
SILA TAFSIR SENDIRI...
ini sahajalah yang boleh aku kongsikan... huhuhu..harap siapa yang baca faham la yer.. sumtime nak tulis tu payah.. kalo gambarkan tu lebih senang..kan??? huhu..thanks tuan punya segmen..peace:::heheheh

4 comments:

NasZ said...

best entry ni..penuh dengan gambar-gambar..betul tu..gambar boleh ceritakan segalanya..huhu..anyway, thanx sudi join..

jom terjah entry geng2 blogger yang join segmen ni gak..huhu..

LIST SEGMEN SIMPLE : KEKUATAN DAN KELEMAHAN DIRI AKU...

Marcella said...

baby:suka tersenyum/mudah bergaul

cartun comeii:anda yang comeii..

comel ok..jangan rasa rendah diri.Kadang, perkara yang kita anggap kelemahan tulah yang jadi kekuatan kita dan sebaliknya..senyum2 okeh..peace..

PeRmAtA bIrU said...

nasz::: buat la lagi segmen2 simple nih....

marcella::: thanks...huhuhu :)

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

cute giler, i like, hmmm...setiap kelemahan boleh diatasi bile kite ade kekuatan diri..peace ! :D