Thursday, June 9, 2011

ingat ERRA FAZIRA nak canang citer???

setelah beberapa hari dalam dunia blog nih... akhirnya saya faham... kalo nak ramai kawan kena la rajin masuk blog orang lain.. komen.. wat entri best2 n post.. bila orang suka baca.. diorang datng la ulang2 tengok... pastu bila ramai dtg trafik pon maju... sebelom nih saya x faham ngn dunia blog... so saya pelik la macamna orang bleh dapt beribu2 kawan nih... hehhe.. rupanya dia memang ada keistimewaan..hohoi... yang lebih jelas blgger tu sendiri boleh menjual blog dia dengan rupa paras... kadang2 sesetngah blog tu x best pon sangt.. tapi tuan dia cantik dan lawa... disebabkan itu ramai la pengunjung n pengomen setia... ok.. kenapa yer aku cakap macmni??? sekarang aku baru faham rentak berblog... sebelum nih aku juz ikut2 ja... hahaha..jakun x??? jakun la..hahhaha... lagi 1.. yang aku faham kalo nak lagi maju trafik bagi la input yang boleh tembak benak otak orang yang baca sampai dia balik ke blog dia n wat en3..fuh!!! tu gila.. boleh meletup... 

ok lagi..nak femeskan blog wat la kenyataan berani mati..ha tu femes secara tiba2... ok2..off record.. 
saya folo blog yang semua dah femes.. dan memng dok dalam kitaran tu la... tapi blog2 nih semua ada center tau.. yang pasti center dia kat satu blog otai nih.. xmo sebut la.hahhaha otai tu faham la kan kawan2.. korang2 gak baca..hheheh...kalo baca la kan??? jadi bila otai ni wat segmen ke apa.. memang la ramai yang tersangkut2..n blog akunya trafik pon naik sebab g segmen blog dia.. aduss..bestnya jadi dia.. kalo la bleh... hahah..kalo kan??? tapi mana mungkin..

napa x mungkin??? sebab aku mals nak post entri.. kadang2 idea ada mood x dak... so x post la.. x pa lakan??? asalkan aku x giv up berblog... x kisah la macamna pon kan???

haluan aku berblog.. bukanah untuk nuffnang... nuffnang tu bonus ja... aku saja suka2 sebenarnya... yang betul2 blog nih untuk aku meluahkan rasa hati... so itu la identiti aku.. personal blog untuk semua orang.. kalo korang baca.. dapt input pon pengalman n pengajaran la kan??? yang lain cuma cita2 kosong hidup aku.. aku bukan erra fazira nak bagitau satu malaya xtvt aku...hahha.. tapi cukupla meringankan apa yang sendat di dada... ok2.. x mo melalut...
p/s:::: kalo nak jadi blogger terhebat personal blog dikurangkan... tapi kena yang tembak otak punya hidangan...hehhehe.. x semua.. tapi sesetengah... hurm.. entri nih pon sebagai luahan hati konon nya aku faham apa itu blog..hahahahah

4 comments:

Kyra said...

ha ha ha ha. betul tu betul. (:

bunga said...

betul2 sis..tapi xkisah snagat yang femes ke x..yang penting bunga nak menulis n baca2..hehe

Lulu caldina said...

Blog ni dah tersenarai dalam bloglist lulu-pages :)

PeRmAtA bIrU said...

kyra::: betulkan???
bunga::: yakan?? x payah kisah la femes ke tak.. asalkan kita puas menulis n bac2 kan???
lulu::: thanks.. awak da memang dalam list saya...