Tuesday, June 14, 2011

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI

Santai Bersama BEN ASHAARI

hehheh lagi sekali saya nak masuk segmen abg ben... huhuhu... 
selalunya kalo dari segmen otai ni... saya bleh dapat ramai kawan... n kebetulan segmen nih bleh kongsi2 blog kegemaran para blogger... bukan sahaja... seorang blogger tu sering berkongsi info dengan teman2 blogger yang lain.. malah kadang2 blogger juga suka membaca info2 dan pendapt2 blogger yang lain...
nak join just tekan gambar kat atas atau title k... 

ok.. 5 blog pilihan saya...

PERTAMA:::
dah tentula blog otai nih... tuan punya segmen... selalu sgt dia update n sgt santai.. ringkas... dan best.. disamping ramai kawan2 blog saya adalah berpusat di laman otai ni...

KEDUA::::
blog yang sangat banyak info... kalo saya tengok kat dashboard saya... memang la selang beberapa minit aja dia buat entri.. blog nih banyak kongsikan gambar dan berita2 terkini.. jadi tak payah dah la baca paper atau tgk berita..huhu.. ye ke??

KETIGA::::
blog nih best sebab info dia sgt detail n huraian yang panjang... dari mula2 jumpa blog nih dah tertarik.. sebab blogger nih bukan saja berkongsi fakta.. tetapi dia juga menghuraikan juga fakta.. bukan saja perkongsian fakta.. hiburan pon ada.. berita pon ada... huhuhu

KEEMPAT:::
blog nih saya suka sebab simple... cantik.. menarik.. n banyak membantu... sebab apa??? tutorial dia senang faham n tersusun sangat la blog nih.. so kalo budak baru n blur mcm saya nih.. mesti la nak yang boleh membantukan??? huhuhu

KELIMA:::
blog terakhir nih saya suka sebab sama gak.. info dia best.. tutorial membantu... dan ramai la gak kawan2 blog di sini dari blog beliau... lagi satu dah bookmark dah blog beliau untuk senang timbang berat blog... dan beliau juga telah memperkenalkan cara nak check blog dekat pingdom tools pada saya... kalo x memang x pandai la.. n tak tau macamna... heheheh.. thanks sgt2..

itulah 5 blog pilihan hati saya... semua lelakikan??? hahah.. baru perasan.. may be saya pon x sedar yang saya suka benda fakta... patut la buat test otak kiri otak kanan saya dapat otak kiri... dalam hati dok bangkang sebab rasa macm minat benda2 kreatif iaitu domain otak kanan..hahhah... 
ada la gak page lain yang saya minat... 

semua blog yang saya folo saya suka.. ada ja en3 baru saya baca.. kalo x saya x folo.. hehehehe..tul x.. penat la nak list semua.. 10 nih pon dah lengoh nak cari2..hehheheh... thanks semua.. penulisan anda mungkin sebahagian dari nasihat yang saya ambil.. jadi anda juga umpama guru dan banyak memberi tunjuk ajar pada saya... sebagai manusia..kita semua guru... memberi perkongsian ilmu sesama manusia...
::: sayang awak semua:::

8 comments:

diana said...

terharu sebab kamu suka blog akak..:p
terima kasih...:)
blog abang terror tu pun akak selalu singgah..best!!

PeRmAtA bIrU said...

heheh.. ya la blog akak sangt simple.. dan banyak bgi nasihat.. walau en3 akak simple tapi nasihat yang diberi boleh melekat..hahah...

ya.. blog abg terror mmg best..

che lan said...

Teratak Che Lan pon ada dlam list jgak?? (^_~) thanx the blue palace princess!!

Adzriel @ Liza AB said...

itulahkan... byk yg kita suka sebenarnya.. suka gak blog senyum2 diana tu.

PeRmAtA bIrU said...

:)

SoLy SoLicious said...

Datang melawat belog kamu dr segmen abg ben :)

Golden Rose said...

singgah nak usha blog pilihan hati anda...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Ninie Dora said...

ninie singgah sini..

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

meh lee singgah :)