Friday, August 2, 2013

Alhamdulilah ... pertama tapi terakhir

Assalammualaikum...

hai... maaf,maaf, maaf kalau saya belum mengunjung blog anda yang dah datang blog saya,...sibukk sangat bulan ramadhan nih... tambahan pula memang limit idea dan masa...

ok just nak say thanks kepada seorang sis blogger yang sudi menjadikan saya orang bertuah walau saya lah org terakhir yang respon... sorry sangt2 sis, maklumlah orang baru kerja sangat2 limit of time... sedang cuba untuk adapt sebenarnya... 

so macamna saya boleh tahu menang??? saya tengok link kat chatbox... wow!!! excited... tapi macam dah tarikh luput... jadi saya anggap x der rezeki... sekali tuan GA yang bertandang minta saya pm dia... fuh Alhamdulilah ada rezeki... fisrt time bertuah join GA... tuah org pertama...

see mula-mula seputih salju ucapkan tahniah and bagi link... than tuan GA sis dylla Dalila plak bertandang minta update alamat...

wow!!! bertuah ok...
masih ada rezeki

Alhamdulilah walau yang terakhir tapi masih ada rezeki...")

THANK YOU SIS DYLLA DALILA ...

4 comments:

Dylla Abas said...

kalau dah namanya rezeki mmg x ke mana kan :)

ikhwan yusuff said...

rezeki~~..Btw tahniah..:)

POP said...

Cik POP ajak join segmen :) Jom join :)

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2013/08/segmen-ucapan-hari-raya-blogger.html

Zul Fattah said...

rezeki tu.. lama snyap? mcam mana skrang?