Saturday, December 1, 2012

Segmen Pendek : Aku dan Lagu

Assalammualaikum...

nak join segmen nih lah... but nak bagi satu lagu jer yang best untuk 
0112 every years....

today 011212 = 25 yrs...

entry my wish akan menyusul... up entry nih dulu....



and all the wish in this video... thanks so much to my dear friends hadiahkan video n lagu ni pada sy...:)

a lot of love...

nak join gak??
miss Z berceloteh
klik sini

5 comments:

Cik Gadis Tak Comel said...

Waalaikummussalam :)
saengil chukha hamnida ~ Selamat Ulang tahun sayangsss * Imrain Ajmain yang nyanyi * Semoga kakak dimurahkan rezeki dan bertambah cantik dari sebelumnya ~ May Allah bless your route kakak ^ ^

ary_lee said...

birthday ke?
Happy birthday^^

Mar Haini Abdul Rahim said...

dr segmen yg sama , salam kenal ^_^

http://mayesa-jcb.blogspot.com/2012/12/segmen-pendek-aku-dan-lagu.html

MISS Z BERCELOTEH said...

birthday awak ea kemarin...
Alhamdulillah,bertambah lagi usia awak....Selamat ulang tahun kelahiran...

tenkiu join
http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/12/segmen-pendek-tamat.html

Mimie Najib said...

salam kenalan dari segmen yang sama.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/12/segmen-pendek-aku-dan-lagu.html