Saturday, June 23, 2012

aku dan blog

Assalammualaikum

salam sejahtera n berbahagia buat semua orang... lamanya berehat dan ambil masa untuk update blog nih... hurm...

saya akan berpraktikum x lama lagi... so pasti busy... pasti sibuk n pasti x ada line ternet dan sudah pasti lagi x mengupdate blog nih...

terima kasih kepada yang sudi singgah...

blog nih dibuat untuk meluahkan segla rasa hati dan berkongsi sesuatu dengan kawan-kawan di alam maya nih...
jadi x ada scope tertentu dalam entri atau penulisan blog nih...
hurm... tuan blog nih sgt suka join segmen... sebab tu follower ramai... tapi tuan blog nih dah x ada masa nak blogwalking... jadi kurang la bilanagan pengunjung... 

wah... kalau follower sikit tapi tukang komen ramai... sangat berbaloi... menunjukkan ada pengunjung...
tapi bila follower ramai tapi tukang komen sikit...
sedihnya... hahahah... tapi x apa..as long as ada yang datang terima kasih...

hurm... ok sampai sini saja sehingga bertemu lagi di satu masa dan ketika k...
hahhaah...

TOLONG DOAKAN SAYA:
  1. berjaya dalam berpraktikum di tempat orang nih
  2. selesa dengan environment baru nih k
  3. dapat menyesuaikan diri dengan kawan-kawan baru
  4. cepat dapat jodoh
  5. dan cepat2 berumahtangga...
TOLONG YER DOAKAN RAMAI2....:)



8 comments:

encik Cool said...

semoga bahagia dan terus berbahagia!!

Dylla Abas said...

akak doakan yg terbaik utk awk ye :)

QueeN TerataI said...

semoga berjaya ye... bilangan follower tu x penting sgt sbnrnya.. yg penting adalah pembaca kita.. btl tak? hehehehe hope dpt terus tulis blog ye..

NASZ said...

selamat berpaktikal. jgn nakal2. semoga bertemu jodoh yang baik lagi soleh. Ammiinnn.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

yusuflaili(Goku) said...

salam;
moga praktikum awak sukses..kat mana awak praktikum??.

Bobo said...

semoga diberikan yg terbaik buat pb :)

Hidayah Bach said...

btui kata queen..
bilangan follower tak penting..
:D

semoga dapat apa yang awak hajatkan.
aamiin.

Muhammad Izuan said...

amin...