Sunday, April 1, 2012

SELAMAT HARI LAHIR SAHABAT

ASSALAMMUALAIKUM

huhuhu... berdasarkan tajuk di atas... ambil peluang la 1 april ni nak ucapkan selamat hari lahir kepada sahabat alam maya ku ini... cer tengok kat atas tu ada CERITA DARI ZULFATTAH...

tiba2 pagi tadi buka aku jumpa entri ini.. ok baru tahu yang besday zulfattah adalah 1 april... bersamaan dengan hari lahir blognya... dulu dia punya blog nama moon key... gambar profile dia dalam bulan.. sekrang dah ubah jadi nama blog zulfattah... huhuhu...

mula suka2 baca blog dia lama dah, sebabnya adalah dia suka kongsi cerita2 n banyak entri2 tentang pemikiran dan pendapat beliau... banyak entri nasihat dan peringatan.. kira bagus lah... di samping itu bahasa boleh sntai2... sebenarnya zulfattah punya blog nih ramai pengunjung.. entri2 dia mesti ada pengomen.. bermakna jika ada pengomen of course ada pembaca betul tak??? huhuhuhu


ok apa pon saya nak ucapkan...
  1. selamat hari lahir zulfattah...
  2. semoga berjaya mengejar dunia dan akhirat...
  3. semoga selalu bahagia...
  4. semoga berblogging dengan lebih gembira...
  5. dan yang paling penting semoga akan terus sihat dan mendyukuri nikmat2 dari Nya... 

akhir kata... terima kasih sudi bersahabat dengan saya di alam maya ini...:)

4 comments:

Zul Fattah said...

tima kasih sahabat.. first time dpat ucapan entry cam ni..

maaf la.. lama x singgah sini.. sebab skrang ni, pun jarang on9.

May Allah bless u too my frend.. !!!

Cikgu Ma said...

dah wish kt fattah td =)

yusuflaili(Goku) said...

Maknanya awak sentiasa ingat pada kawan..

eLLa n aLia said...

wah, ada entri khas lagi..
btw, awak di tag.. :)
http://nurfa22.blogspot.com/2012/04/8-contest-thank-you-allah-for.html