Saturday, March 17, 2012

Aku Suka Makan Coklat !!

jom klik banner


kadang-kadang hati keresahan, jiwa kacau dan adakala sedih menghantui diri... 
bila tika itu terjadi maka seorang wanita akan mula risau... dan akan mencari sumber penenang hati...
doa... doa adalah ubat yang paling mujarab kerana Allah maha mengetahui setiap sesuatu di atas bumi ini...

sebab saya masuk contest nih... adalah kerana dah 2 orang tag saya... jadi kenalah masuk... huhuhu... terima kasih kepada norr and nisa sebab tag saya... seronok plak bila dah lama x join mana2 segmen or contest nih...

kenapa saya suka makan coklat???
dulu orang kata coklat tu sedap... manis n lemak...
masa kecik2 selalu x berpeluang makan coklat... bila besar balas dendam la...
sebab coklat sekarang da murah... maknanya mampu beli la...
sebab bila makan cokla dapat feel yang best2...
sebab mungkin coklat tu pemangkin keceriaan...
kadang2 coklat nampak cantik sangat2...
disebabkan takut orang amik simpan siap2 dalam perut...
kat tv selalu tunjuk orang yang kehidupan awesome selalu simpan coklat dalam peti... kemudian bila diorang lapar atau nak breakfast makan sekeping coklat n terus pergi kerja dengan ceria sekali...
sebab saya nak jadi orang yang awesome...
sebab banyak sangat alasan untuk saya makan coklat...

tapi hakikatnya saya memang peminat coklat sejati...:) peace....


 JOM JOIN SEBELUM 28 MAC 2012

3 comments:

3no gr33ny said...

sama2 kita sertai contest ni ek..moga berjaya =)

aimaniman said...

yg akak suka dia kata.. simpan dalam perut sebelum org lain amik.. teringat kisah akak simpan dalam kocek hati ayam takut berebut dgn adik2 masa kecik2 dulu almaklum jarang dapat makan ayam... isshhh

MY STORY LIFE said...

coklat sememangnya sedap!! especially black forest! ;)