Saturday, October 8, 2011

Saya Seorang Silent Reader. Tapi Saya Suka Baca Blog Awak

Bicara Mak Dara

sebab kat blog abang ben dah ramai oengomen dan kadang2 apa yang saya nak komen dah pon di komen oleh orang lain.. so baca2 sudah la... hehehhe.. entri2 tertentu jer yang saya akan komen... tu kalau ber idea...

sama gak, blog nih pon dah ramai pengomen setia... entri semua santai2.. so saya suka baca jer la... nak komen tu jarang... kadang2 x da idea n kadang baca entri blog nih suka gelak2 sorang2...

isu dalam entri blog namee nih sangatlah best.. kadang2 bila baca bersahaja jer.. tapi bila fikirkan memang berat... nak tinggalkan komen tu berat gak kat blog nih, sebab blog ini juga sudah ramai pengomen setia... hihihi.. baca saja...

ok, blog nih saya x komen sebab entri dia selalu isu yang panas2.. so macam x berani komen.. tapi entri dia memang best n ada betulnya.. huhuhu.. pemikiran best dan pendapat yang sangat luar dari kotak pemikiran biasa... kadang2... :)blog nih pon sebenarnya ramai pengomen setia

blog nih juga sudah ramai pengomen setia...huhu.. tapi kadang2 entri dia berkaitan agama n lumrah hidup yang ada kaitan dengan tanggunjawab seorang islam... walau bersahaja blog nih banyak unsur dakwah n nasihat... so kadang2 ilmu saya yang cetek nih takut juga tersalah komen atau memberi pendapat...:)

ok... kalau tengok kelima2 blog nih semua femes2 kan??? ya la abg ben,  ujang, namee, mr k n sz... semua macam taiko abg n kakak besar kan??? so saya stalk ja la blog n entri diorang.. rasa takut nak komen.. heheheh... tapi enjoy penulisan diorang...

THANKS MAK DARA... SAYA JOIN...
hehhe tapi saya nih kadang2 selalu gak stalk blog mak dara..:)

4 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

terima kasih sbb sudi join segmen Mak Dara ye.. Wah few blog di atas pun selalu mak terjah juga ke blog2 mereka.. dan mmg betul bila berhadapan dengan blogger2 otai mak pun takut nak komen terasa kerdil aje diri mak sedangkan realitinya mak memang besar dan bersaiz peti ais dua pintu hehehehehe.. apa2pun terima kasih kerana selalu stalk ke blog Mak Dara.. Mak dara amat2 hargai pembaca pembaca blog Mak yang agak meroyan itu hahahaha

Fathin Fazila Razali said...

zyla pun samalah.. suka baca blog yang lawak2 ni.. tapi nak buat lawak kat blog sendiri pun malu pun ada jugak. padahal kat luar.. huhuh..

Mawar said...

hik2..same..sure ramai yg mcm kite2 ni kan..tp sbnrnye bgus kite sering memerhati skeliling..kalo prasan most blogger ni byk ckp psl life, agama yg sgt bagus tok kite sume..dari situ kite ley jadikn iktibar utk diri kite sniri..blajar melalui pengalaman org tu sgt bagus kan..sy pon slalu stalk blog istana biru jugak! haha.. =p

c nana said...

singgah sini dari segmen yg sama.. salam kenal :)