Sunday, September 18, 2011

"Jom Blogwalking"

klik banner untuk join

jom lah join ramai2 k... saya pon nak berblogwalking.. sebenarnya dah lama sepi pintu istana biru nih.. memang istana biru sering lewat dengan entri2 baru.. tapi selepas nih akan ada juga entri2 baru selaras dengan kelapangan yang ada serta line internet yang tak bermasalah.. walaupon guna wifi, kadang2 ada sahaja masalahnya.. haish... tapi x per... cepat atau lambat saya tetap update dan cepat atau lambat saya tetap akan berkunjung kembali ke blog kawan2 semua.. jom kawan2 ikut lulu berblogwalking... hehehe..:) nak join segmen nih sebelum tengah malam ni k... klik banner saja...:)

14 comments:

nini said...

sama kita...da lama tak hapdate blog...=p

Freaky said...

hehe freaky datang balas jejak dan balas komen :D

Santri T.P.I.N.I said...

aah, perasan juga yg tuan puteri ni mcm jarang on9 jer... tapi selalu tengok2 kat sini jugak.

Lulu Caldina said...

Lulu singgah blogwalking kat sini...
Terima kasih sudi join segmen ni, semoga kita dapat manfaat terbaik darinya.. :)

Apa yang menarik hari ni??

Kancil 8349 said...

salam singgah dari segmen sama...

jomlah singgah ke blog Kancil...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/09/segmen-lulu-pages-jom-blogwalking.html

Cik Ceria said...

cik ceria datang sini pula ^_^

salam perkenalan

jom singgah sini pula

http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

Alisya said...

singgah blogwalking di sini...
jemput juga ke blog alisya~

http://wardahalisya.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

izzati jerr said...

dtg beradu dkt istana biru dr segmen yg sama!!!
jom singgah kt blog kita pula :)

syerz eyryn said...

salam perkenalan. . ryn singgah cnie dri segmen sme :))
hehhe. . nice blog !

zareliqa afiqa said...

weeeeee~ Iqa dtg terjah cnie dari segmen yg sama.^^
salam kenal ya! :D
singgah lar cnie,eheee :)

http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

Marina said...

marina berBW sini...sory lambat bertandang...salam perkenalan...heee~

http://marinafazli.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

Cik Asma BLuppy said...

hai hai.. maaf lambat dtg terjah sini=)

PCL said...

salam singgah segmen sama walaupun agak lewat tetap dtg melawat..ceria blogging.

saira othman said...

Salam...
Singgah Sini...
Jemput Join GA ana...
http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/2013/09/segmen-ikhlas-blogwalking-by-syifaul.html