Wednesday, August 3, 2011

Segmen : Jom Serbu Blogger Sempoi (siri 1)


sila klik banner k...

 Buat tajuk entri “ Segmen : Jom Serbu Blogger Sempoi “.

2. Letak gambar di atas.

3. Nyatakan dari blog mana anda menemui entri ini.

4. Senaraikan juga semua blog di bawah pada entri anda.

5. Sertakan syarat-syarat ini di blog anda.

6. Dah siap, tinggalkan link entri pada ruang komen.

7. Blogwalking ke blog-blog di bawah dan tinggalkan komen beserta pautan entri anda.

8. Tarikh tutup segmen :- 8 OGOS 2011

huhu.. hari tu untuk permulaan nih siri 1.. tapi sebelum nak bagitau nih... blog sharifdez nih memang  lain dari yang lain.. blog nih cuba mengumpul blogger2 dan memudahkan kita buat blogwalking.. so korang terjah la blog beliau... memang x der entri apa sangat.. tapi beliau sangat murah hati mempromot dan mengenalkan kita dengan blogger lain... tahniah sharifdez.. heheh..:)

ok.. ni saya nak listkan 28 orang yang join jom serbu blog sempoi (permulaan)

  1. http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-serbu-blogger-sempoi.html
  2. http://depalma-sp.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-serbu-blogger-sempoi.html
  3. http://missgaban.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-serbu-blogger-sempoi.html
  4. http://zahiradzul.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-serbu-blogger-sempoi.html
  5. http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-serbu-blogger-sempoi.html
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  1. http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-serbu-blogger-sempoi.html
  2. http://dayahiedaya.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-serbu-blogger-sempoi.html
  3. http://gurlgemini.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-serbu-blogger-sempoi.html
  4. http://fiesayangnash.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-serbu-blogger-sempoi.html
  5. http://daricahayamataku.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-serbu-blogger-sempoi.html
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 comments:

Abang Stalker said...

wah...ramai :) maaf permata biru,abg x bole nk join.sbb nti lps 7hb abg x de lg.abg ada hal.agk lme jgk.maaf ye..:)

PeRmAtA bIrU said...

abg stalker... tak pe... huhu.. jgn cuti lama2 k abng...

Sharif Dez said...

Terima kasih...

http://sharifdez.blogspot.com/2011/08/perhatian-segmen-bersiri-seterusnya.html