Monday, August 8, 2011

minta maaf kalau itu salah saya

hai kawan2.. selamat malam, dan mungkin ramai yang dah nak tdo...

saya cuma nak minta maaf kalau ada entri yang saya tulis mengguris jiwa kalian.. buat kalian terasa hati atau apa2 pon.. sungguh saya kadang2 tak perasan langsung.. even kalau saya nak komen entri kalian pon saya agak takut2... hurm... jadi mungkin kadang2 kekilafan begitu saya tak dapat elakkan...

maaf la kalau anda dah follow saya, tapi saya x follow anda... bukan sengaja pon... itu semua luar kawalan saya... dan maaf jika anda datang komen blog saya atau entri saya tapi saya tak pergi blog anda pon.. itu juga mungkin kekilafan saya.. mungkin saya terlepas pandang... tapi saya betul2 harapkan kemaafan... 

hidup di dunia nih bukanlah panjang, tidak selama2nya... mungkin hari nih ada di atas.. dan esok jatuh kebawah.. tapi dalam apa perkara pon jadilah seorang yang ikhlas.. jangan harap balasan semata2 sebab itu yang boleh membunuh jiwa... segala yang terbaik itu hanya dari Allah dan hanya ilmuNya saja yang paling luas... dan yang lemah tu adalah kelemahan dan kesilapan diri saya sendiri... harap maaf...:)

4 comments:

Pak Pis said...

/..iut...nape nape?? tak ade yang menguris hati pon :)

NasZ said...

saya marah ni.haha. tak la. jangan risau. jangan malu2 nak komen k?

MOHD NASER.com

CIK PARO! said...

cik paro pun minta maaf..
sama-sama kita bermaafan ye!

PeRmAtA bIrU said...

jom saling bermaafan..

pak pis:::: hehheh.. mana tau kot2 ada.. tu minta maaf tu...

nasz::: ala jgn la marah abg nasz.. heheh... saya memang suka komen entri abg nasz


cik paro.. meh la sama2 kita bermaafan yer...