Friday, May 27, 2011

SENYUMAN PALING CERIA

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah. Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/
http://aarrghitsme.blogspot.com/
2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.
3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..
4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html
5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)
6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:
http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall
MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------di ats adalah arahan tuan penganjur... jadi sesiapa yang sempat baca nih.. join la yer... hadiah macam best tau.. dan komfem la ramai yg ada gambar tersenyumkan??? saya join nih sebab ada yang tag saya.. tq chelan...
heheh....gambar tersenyum.. saya memang suka senyum macam iklan colgate...kalo x senyum org kata muka saya macam kena makan belacan.. macam lepat pisang.. stress dan lain2.. jadi kena la senyum 24 jam... kira kerang busuk la yer... tapi gambar yg saya nak letak .... satu jer.. kan best kalo leh x semua.. tak tau nak pilih nih... 
x perlah.. saya pilih gambar nih.........................
I
I
I
I
V

heheh... bukan la.. ni gambar penganjur... sorry yer cik penganjur...

senyuman nih paling ceria sebab masa nih saya tengah
tunggu untuk buat persembahan akhir pergerakan
kreatif... saya enjoy sgt2... sebab kawan2 sy
bg sokongan yg baik pada sy...
ok lah saya dah buat keputusan... saya pilih gambar nih yer----> 

ok... pilihan saya muktamad sebab gambar nih saya x edit banyak pon.. buh frame n bg bloom je... tapi senyuman itu ikhlas dan bukan pura2 percayalah...hahahah....saya nak tag erk??? 3 org jer lah... mmm.. pk jap sapa...
ok la saya tag mereka ----> kila.... shu... sue... ace x tambah lg sorg ..... zue... sekian....

5 comments:

che lan said...

wahh...siap tunjuk peace agi tu!! (^_~)

PeRmAtA bIrU said...

hahhah...cepatnya che lan.. saya belum hantar link lagi..hahhha..ngah edit lagi nih... heheh..mesti..peace tu kena ada...

iLa suHaiLa said...

nice! bintang kelip2 lagi..hehe

Ashraf Jalil said...

mekaseh join =D gudluck!

PeRmAtA bIrU said...

huhu.... :)